45 comentarios en «Kummeli – Playa del Inglés»

 1. Tämähän on vitsi perus lampaasta, jolle naureskellaan. Ja kyllähän keskiverto lammas on naurettava. Sama juttu pätee muihin näihin mankelin sketseihin. Kenkäostos, auto-ostos jne.

  Responder
 2. Sori, mut melkonen pershattu saa olla jos eriävää huumorintajua juntiks leimailee.

  Jos ei huvita niin selvä. Makuasiat on jännä konsepti, koita tutustua – turha siitä on päätään rääpiä 🙂

  Responder
 3. Käsittäisin, että hauskuus irtoo siitä että "ai toi äijä taas" ja nauravat sen yksinäisyydelle, sille että se valitsee aina ne surullisimmat tai halvimmat vaihtoehdot jne…

  Vaikka myönnetään, ettei itekään osaa kyllä selittää mitä nauramista on ihan JOKA asiassa, mut ….. perhana että naurattaa silti. 😀 Toi vaivaantunu hymy niin loistavin.

  Responder
 4. Jos nyt ihmiset ei tätä sketsin ideaa, otan haasteen vastaan ja koitan avata vitsin:
  Ostajana on siis vanhahko naishenkilö joka ei koskaan liene matkustellut. Hän valitsee matkansa ja tekee valintoja joista on vain kuullut ystäviltään. Hän on siis tyypillinen keskisuomalainen perusjuntti, joka matkustaa tietysti Kanarian saarille…Myyjät ottavat sitten tästä asiakkaasta kaiken irti ja kusettavat oikein olan takaa. Siksi he siis nauravat. Olen puhunut.

  Responder
 5. @AngryFinlandKid niin no kai se idea on, ettei myyjän oleteta nauravan asiakkaan valintoja. vaikkei tilanteessa muuten olisikaan mitään outoa, myyjien käytös on sopimatonta. sit teitysti toi kaveri kuka tilailee tota matkaa on kans aika naurettava.

  Responder
 6. @AngryFinlandKid Ei ole pakko katsoa tätä videota jos ei naurata. YouTube-portaalista varmasti löytyy sinullekin mieleistä videomateriaalia. Useimpia videon katselijoita kohtaus on naurattanut, ainakin kommenteista päätellen. Äänestykset 168 vs 6. Jos et tajua sketsin ideaa, jätä katsomatta Kummeli-nimikkeen alla pyörivät videot.

  Responder
 7. no ei mittää… hyvä sit jos tulee tänne sellanenki. aika kova kummeli fani olen ja muistan tota sarjaa vaan sen autokauppa jutun, jossa myydään samalle miehelle ''Nissan Micra 1.1l diesel automaatti''… ja kunnon naurut siinäkin päälle.. kattelen jos saisin senkin tänne

  Responder

Deja un comentario

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy